joi, 19 februarie 2009

Vadim ameninta cu seringa

Liderul PRM a anuntat ca astazi in Parlament presedintele Romaniei va avea parte de o primire la fel de "calduroasa" ca in decembrie 2006 cand a condamnat comunismul.

Corneliu Vadim Tudor a declarat ieri ca ii va aduce lui Traian Basescu in timpul
sedintei o camasa de forta si o seringa mare pe care o va folosi daca va fi nevoie sa-l calmeze: "Scandalul va fi la cub, fata de ce a fost in 18 decembrie 2006".

PREGATIRI

"Vom cere sa vorbim si venim si cu rechizitoriul Flota, venim si cu marturii scrise, venim si cu pozele vilelor sale si ale copiilor sai si sa-l vad daca-l tin curelele!", a avertizat C.V. Tudor. Liderul PRM a avertizat ca seful statului "baga pumnul in gura Parlamentului" si il insulta. "Spune ca facem legi pentru infractori? (...) Nu va tine nici un discurs in Parlament", a spus Vadim Tudor, care a adaugat ca Basescu nu s-a purtat niciodata ca un presedinte veritabil.

SCANDAL

Reprezentantii PRM l-au supus in sedinta din 18 decembrie 2006 pe seful statului unui adevarat tir de fluieraturi, huiduieli si amenintari. Deranjati ca seful statului a condamnat comunismul, in urma finalizarii Raportului Tismaneanu, PRM a organizat un adevarat comando Anti-Basescu la Parlament care au perturbat sedinta Parlamentului, in speranta ca seful statului va renunta la sustinerea discursului.

PRECIZARI

Purtatorul de cuvant
al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu, a declarat ieri la Radio Guerrilla ca in discursul pe care Traian Basescu il va sustine in fata Parlamentului, astazi la ora 17, nu va face referiri la subiectul privind actiunea de suspendare a sa din functie, initiat de PSD. "Pe tema suspendarii asteptam o invitatie de la Parlament dupa ce
Curtea Constitutionala se va pronunta in privinta soliditatii argumentelor invocate.